Première documentaire 'Waar gaan we naartoe' met voordracht op 18 mei in Brugge

Enkele deelnemers van de expeditie naar Nepal brengen samen met Jurn Verschraegen en Rick de Leeuw hun verhaal in woord en beeld. In première wordt de documentaire ‘Waar Gaan We Naartoe’ getoond.

Op de dag dat je die diagnose jongdementie krijgt, verdwijnen alle zekerheden. Werk, sociaal leven, toekomstplannen, in één klap worden ze ingeruild voor angst, schaamte en isolement. Maar hoeft dat zo te zijn? Is het altijd een negatief verhaal?

Die mensen met jongdementie en hun partners namen de handschoen op en kozen voor het gezamenlijke avontuur van een bergtocht in de Nepalese Himalaya. Omdat ze het verhaal willen vertellen dat achter jongdementie schuilgaat. Omdat ze véél meer zijn dan die aandoening alleen. In première brengen Jurn Verschraegen, Rick de Leeuw en enkele deelnemers aan de expeditie hun verhaal in woord en beeld. In première wordt de documentaire ‘Waar Gaan We Naartoe’ getoond. Na de voorstelling kan ‘Jongdementie – de beklimming van de berg Alzheimer’ aangekocht én gesigneerd worden.

Voor deze causerie kunnen we rekenen op de aanwezigheid van Rick De Leeuw!

Inschrijven kan hier.

Lees hier het vorige artikel over de expeditie naar Nepal.